+45 50 25 22 33 | info@urban-health.dk

Velkommen til Urban Health!

Online Booking

Vi arbejder i øjeblikket på at få App’en opdateret til det nye IOS, hvorfor den ikke er til salg i Appstore i øjeblikket.

 

Er du klar til fødsel ? Alt du og din fødselspartner behøver, har vi samlet til jer i en App. Få den i AppStore for kun kr 39,00.

 

 Til AppStoren 

 

Køber du app’en støtter du med 5% af overskudet organisationen Maternity World Wide, som er en dansk humanitær organisation, der siden 2005 har arbejdet for at redde kvinder og børns liv i forbindelse med graviditet og fødsel i Etiopien.

Info om App’en

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores Urban Mum App, som vi har udviklet til gravide og deres fødselspartner/mand.

Et godt fødselsforløb mindsker risiko for efterfødselsreaktioner såsom depression, angst, aggression mv . Vi har udefra denne viden skabt app’en i håb om, at gøre det nemt for kvinder og deres fødselspartner, at få et fantastisk fødselsforløb.

Slip for forvirring af alle de modsatrettet informationer fra internettet. Vi har udefra vores mange års erfaring, hvor vi både har arbejdet med fødselsforberedende akupunktur, akupressurkursus til fødsler, general fødselsforeberedelse, samt under fødsler valgt nuværende indhold, som vi mener, er alt du behøver.

Urban Mum er en samlet pakke til at blive klar til fødsel og indeholder

Vejviser og direkte tlf. til fødegangen. Det hele er lige ved hånden, du behøver ikke, at have en lap papir liggende med tlf. nr. og du kan finde vej til hospitalet, lige meget hvor du er.

Fødselsforberedelse: Generel info om fødslen, hvad er vigtigt at vide og små fif til undervejs.

Fødselsplan: En fødsel kan aldrig planlægges til bunds, da man ikke på forhånd ved, hvordan det kommer til at gå, men ved at tage stilling til sin fødsel og vise sine ønsker, kan man ofte komme tæt på det, man ønsker sig. Vi anbefaler at lave en fødselsplan og tage stilling til, hvor vil man føde, smertelindring, hvem skal med og andre praktiske forhold, dog stadig med en åbenhed om der kan ske ændringer, hvis fødslen ikke forløber, som forventet.

Akupressurkursus: Akupressur er en del af kinesisk medicin, hvor der trykkes i punkter, der hjælper på forskellige funktioner i kroppen. Punkterne er nøje udvalgt til at bl.a. blødgøring/modning af kroppen, så fødslen bliver nemmere, berolige sindet, styrke energien i kroppen, alt i alt at gøre krop og sind klar til fødsel. Samtidig giver det også et godt og nemt værktøj til fødselspartneren, da punkterne også kan bruges under fødslen.

Pakkeliste til hospitalet. Nem afkrydsningsliste med mulighed for at tilføje ekstra ting.

Vejrtrækning og afspænding: Kom godt igennem veerne med de rigtige vejrtrækninger og afspænding. Vi giver dig de 4 mest brugte vejrtrækninger under fødsel. Nemt at gå til og øve, samt et afspændingsprogram til at blive afslappet i hele kroppen.

Ve-tæller: Nem og brugbar vetæller

Vi støtter– 5% af indtægten fra app’en vil desuden gå til organisationen Maternity World Wide, som er en dansk humanitær organisation, der siden 2005 har arbejdet for at redde kvinder og børns liv i forbindelse med graviditet og fødsel i Etiopien.