+45 50 25 22 33 | info@urban-health.dk

Velkommen til Urban Health!

Online Booking

Stress-knuseren foredrag og Online kursus

Vi er glade for at præsentere vores

4 ugers – online kursus Stress-knuseren.

Se mere om kurset her eller køb nu

 

Stress-Knuseren – Firma Foredrag

Vidste du at :

  • 35000,00 hverdag er sygemeldt med stress
  • 430.000 danskere hverdag har alvorlige stress symptomer
  • 500.000 danskere føler sig udbrændte på sit arbejde

Stress har kæmpe personlige og økonomiske omkostninger. Med dette foredrag får dine ansatte et indblik i hvilke redskaber, de har til rådighed for at selv at forebygge og endda få det bedre, når de er stressramt.

Stressknuseren er et must for alle virksomheder, som ønsker glade, nærværende ansatte!

Det unikke ved foredraget Stress-knuseren er,  at det er så enkelt. Her er ingen vanskelige forklaringer eller kringlede metoder, som ender op med at give dig endnu mere stress og tidspres. Ved helt enkelt at blive opmærksom på enkle hverdagsting, kan du skifte dit fokus og blive mere robust, både på arbejdet og på hjemmefronten

På foredraget stressknuseren, vil I blive motiveret og inspireret og få indblik i:

  • Hvordan vi reagerer forskelligt på stress
  • Hvilke redskaber du med lethed kan flette ind i en travl hverdag som forebygger og forhindrer stress

Tid 2 1/2 time (inkl 15 min pause)

Pris: 10.000

FOR BOOKING OG INFORMATION PÅ INFO@URBAN­HEALTH/ 22168603

Personerne bag Stress-knuseren

Mette Storm Aufeldt er medejer af Urban Health og uddannet Traditionel Kinesisk Akupunktør, samt har en HD Finansiel rådgivning projektledelse og ledelse. Mette har 8 års erfaring i arbejde med klienter i Danmark i sin egen klinik, hvor hun blandt andet behandler klienter med stress. Mette har gennem flere år holdt foredrag, arbejdet i tværfaglige grupper med andre former for sundhedsfagligt personale.

Sisse Jensen Dall er yogalærer, bevægelsesspecialist og holistisk helsecoach. Gennem seks år, var Sisse ansat i Forsvaret og arbejdede i intense krigszoner. Hun ved hvordan stress og miljø påvirker mennesker mentalt og psykisk. I september 2016 udkom Sisse med bogen Yoga for sportsfolk, som primært henvender sig til sportsfolk, men også indeholder redskaber til dig som kæmper med store krav til dig selv og livet generelt. Sisses klienter spænder vidt mellem sportsudøvere, travle mødre og ledere, og så er hun er fast yoga coach for FCK.