+45 50 25 22 33 | info@urban-health.dk

Velkommen til Urban Health!

Online Booking

Frayed Rope

12 ugers helhedsorienteret behandlingsforløb

Er du en af de 420.000,00 danskere, der lider af alvorlige stresssymptomer eller, er du en af de 35.000, der er sygemeldt med stress?

Stress er blevet en folkesygdom i danmark og statistikkerne ser for hvert år værre og værre ud. Urban Health / Laura Karslund og Mette Storm Aufeldt har i en længere periode arbejdet med stress både i form af behandling i klinikken, foredrag og udviklet et online kursus “Stress-knuseren”

Vi har udfra vores erfaring udviklet et unikt 12 ugers forløb for dig, der er stressramt. Vi mødes en gang om ugen, hvor du vil få en akupunkturbehandling, samt følger vi op på din tilstand og bygger efter dit tempo selvhjælpsøvelser på.

Indhold: Værdi kr. 7.200,00

  • 12 akupunktur behandlinger inkl kinesisk diagnosestillelse

  • Kosttilskud til specifikt stress

  • Adgang til vores Online Kursus “Stress-Knuseren”

  • Samt ved behov kostråd og andre livsstils ændringer

Vi tror på en mere helhedsorienteret behandling, hvor vi ikke kun arbejder på at lindre stressrelateret symptomer, men også får genoprettet dig, og givet dig de rigtige værktøjer, så du fremadrettet bedre kan håndtere en stresset hverdag, så du kan blive et glad og harmonisk menneske.

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt primært i kinesisk medicin med hovedvægten på 12 akupunkturbehandlinger. Derudover vil der blive givet kosttilskud i form af vitaminer, fiskeolie, mælkesyrebaktiere og kinesiske urter, samt får du adgang til vores online stresskursus “Stress-knuseren”, så du har adgang til alle de redskaber, vi gennemgår med dig i klinikken.

Priser

Hele pakkens værdi er kr. 7.200,00, men du kan lige nu få den for kun kr. 5.760,00 (spar 20%)  ( max 30 forløb efter først til mølle..)

kan betales over 2 gange kr. 2.880,00,

For at opnå dette tilbud, vil vi som det eneste bede dig, om at udfylde et helbreds/stressskema ved start, efter 3 måneder, 6 måneder og 12 måneder. Skemaet tager ca 10 min og vil blive sendt på email. Oplysninger vil blive behandlet anonymt, det eneste der vil fremgår er alder og køn.  Dette er da vi på sigt, godt kunne tænke os at lave dette til et forskningsprojekt og derfor gerne ville kunne fremvise en form for resultater, så vi forhåbentligt kan få økonomisk hjælp til at udføre det.

Vil du igang med forløbet eller have yderligere information, så kontakt os gerne enten via tlf 50252233 eller skriv på mail info@urban-health.dk

Lidt info omkring Urban Health

URBAN HEALTH TEAMUrban Health er et internationalt team bestående  af Canadiske Laura Karslund og Danske Mette Storm Aufeldt, sammen har de haft klinik i 7 år, deres behandling af klienter spænder vidt fra livsstilssygdomme, stress,  kvindelige ubalancer, sportsskader mv. De har igennem flere år holdt forskellige foredrag, arbejdet på tværs med andre sundhedsfaggrupper og udviklet deres egen App Urban Mum.

Laura Karslund (T.V)har den højeste uddannelse indenfor kinesiske medicin/ Doctor of Chinese medicine, samt 3 års pskyologi fra universitetet og personlig træner. Laura har mere end 15 år erfaring i arbejde med klienter både på hospitaler og sin egen klinik i Canada, Kina og Danmark.

Mette Storm Aufeldt (T.h.) er uddannet Traditionel Kinesisk Akupunktør, samt har en HD – Finansiel rådgivning projektledelse og ledelse. Mette har 8 års erfaring i arbejde med klienter i Danmark i sin egen klinik.