+45 50 25 22 33 | info@urban-health.dk

Velkommen til Urban Health!

Online Booking

Priser

Gravidmassage 30 min, kr. 350

Gravidmassage 60 min, kr. 500

Akupunktur Graviditetsgener, kr. 400

Fødselsforberedende akupunktur, kr. 400 (opstart i uge 37, behandling 1 gang om ugen indtil fødsel)

Kombination Akupunktur/Massage, kr. 550,00

 

Vi har speciale indenfor fertilitet, graviditet og fødsel og mere end 15års erfaring. Læs yderligere under vores Urban Health Ladies side og blog.

 

Mere Info

Graviditet opleves meget forskelligt, nogle har få gener under graviditeten og nogle har mange og til tider voldsomme gener i perioder. Listen af gener er lang, men der er hjælp at hente. Vi kan ofte afhjælpe de fleste eller gøre symptomerne mildere, lige fra spændinger, smerter, kvalme, opkast, kløe, bækkenløsningssmerter, tissetrang, søvnproblemer, vand i kroppen(ødemer), tinitus, svamp, blærebetændelse, forstoppelse, halsbrænd, træthed, hæmorider, angst og depression.

Vi bruger oftest akupunktur til graviditetsgener. Men har du en træt, øm, spændt krop eller bare lyst til at forkæle dig selv, kan graviditetsmassage være helt fantastisk til at få løsnet op og afslappet kroppen og sindet.

Fødselsforeberedende Akupunktur. Studier viser, at får man fødselsforberedende akupunktur mindskes fødslenslængde, der fåes mindre medicinsk smertelindring, den gravide føler mere overskud under fødslen og risikoen for akutte kejsersnit mindskes. Læs gerne mere om det på vores Urban Health ladies side.